stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Kevätkampanja – Ikkunat puhtaaksi

Kun ikkunoista näkee sisään, niin bisneskin luistaa

Kevätaurinko herättää luonnon ja ihmiset talviuniltaan – sekä paljastaa sormenjäljet ja katupölyn ikkunoista. Tilaa meiltä ikkunanpesu hintaan 10 € per ikkuna (alv 0%), niin asiakkaatkin löytävät paremmin paikalle. Hinta voimassa rajoitetun ajan.

Pesemme ikkunat sekä sisä- että ulkopinnoilta ja myös toimitilojen sisällä; esim. tilanjakajien lasipinnat ja sisäikkunat. Pesut on mahdollista tehdä Ungerin ikkunoiden pesujärjestelmällä, jolla jälki on ultrapuhdasta.

  • Ulko- ja sisäikkunat
  • Tilanjakajat ja muut lasipinnat
  • Ungerin pesujärjestelmällä nopeasti ultrapuhdasta
Fresh House – Raikas tuulahdus pieniin ja suuriin toimitiloihin

Fresh House on toimistosiivousalan vikkelä ja iloinen ammattilainen. Työmme on pitää paikat kunnossa, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut toimistosiivouksesta suunnitteluun sekä ihmiset, jotka ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja tilaa Fresh House paikalle kampanjahintaan.

Aihe: