stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Ikkunanpesut

Ikkunapesut Helsingissä toimittaa sisällä ja ulkona Fresh House
Ikkunoista pitää nähdä sisälle ja ulos.

Ikkunanpesut Helsinki, Vantaa ja Espoo

Fresh House pesee ikkunat sekä sisä- että ulkopinnoilta ja myös toimitilojen sisällä; esim. tilanjakajien lasipinnat ja sisäikkunat. Pesut on mahdollista tehdä Ungerin ikkunoiden pesujärjestelmällä, jolla jälki on ultrapuhdasta.

Miksi valita  Fresh House ikkunanpesujen kumppaniksi?

Meillä Fresh Housella ikkunoiden pesua on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme ja ikkunoiden pesu intohimomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme ikkunanpesuja, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Ikkunanpesut Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten ikkunanpesut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Ikkunanpesu ei ole vain ikkunanpesua

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimitilojen siivouksessa ja siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Mukaudumme luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimistosiivouksesta tai ikkunanpesuista Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Ikkunanpesut Helsinki, Vantaa ja Espoo

#ikkunanpesut #ikkunoiden pesujärjestelmä

  • Ulko- ja sisäikkunat
  • Tilanjakajat ja muut lasipinnat
  • Ungerin pesujärjestelmällä nopeasti ultrapuhdasta

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: