stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Lattioiden pesut ja vahaukset

lattioiden pesu ja vahaus Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Hyvin hoidetut lattiat antavat toimistosta raikkaan kuvan

Lattioiden pesut ja vahaukset Helsinki, Vantaa ja Espoo

Pesu tekee puhtaaksi, mutta ammattitaitoinen lattioiden vahaus pitää lattian pidempään puhtaana ja estää myös kulumista. Saat meiltä kemikaalivapaat lattioiden peruspesut ja vahaukset materiaalisuositusten mukaisesti. Sitten kelpaa taas kiitää käytävää pitkin seuraavaan palaveriin!

Miksi valita Fresh House hoitamaan lattioiden pesut ja vahaukset?

Meillä Fresh Housella lattioiden pesuja ja vahauksia on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoo alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme toimistosiivousta, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Lattioiden pesuja ja vahauksia Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten lattioiden pesut ja vahaukset.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Lattioiden pesu ja vahaus ei ole vain pesua ja vahausta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimitilojen siivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Mukaudumme luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimitilasiivouksesta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista kuten lattioiden pesu ja vahaus palvelut.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Lattianpesut ja vahaukset Helsinki

#lattiapesut #vahaukset

  • Lattioiden pesut
  • Vahaukset
  • Kemikaalivapaat pesut

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: