stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Suursiivoukset

suursiivous Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Unohtiko joku eväänsä jääkaappiin (vähän liian pitkäksi aikaa)?

Suursiivoukset Helsinki, Vantaa ja Espoo

Fresh House pesee tarvittaessa keittiöt ja jääkaapit, mikrot ja muut. Pyyhimme pölyt kaapistoista; yläpinnoilta ja sisältä, höyrypesemme vessat. Fresh House tekee kaikki ne muutkin puhtaan ja viihtyisän toimiston siivoustyöt, jotka pitävät paikat terässä.

Miksi valita suursiivouksen tekijäksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella suurisiivouksia on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme suursiivouksia, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Suursiivousta Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten suursiivoukset.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Suursiivous ei ole vain suursiivousta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimitilasiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Mukaudumme luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, kuten suursiivouksista Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Suursiivoukset Helsinki

#suursiivoukset #suursiivousprojektit

  • Pienet ja isot urakat
  • Isommat kertasiivoukset
  • Muuttosiivoukset

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: