stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Tekstiilipintojen ja mattojen pesu

mattojen pesupalvelu tekstiilien pesu Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Toimiston tekstiilitkin kannattaa muistaa välillä huoltaa ja pestä.

Tekstiilipintojen ja mattojen pesut Helsinki, Vantaa ja Espoo

Fresh House pesee tekstiilipinnat ja matot sekä poistaa tahrat. Käytämme koneellista matonpesumenetelmää materiaalista ja kalusteesta riippuen sekä valitsemme puhdistusaineet materiaalisuositusten mukaisesti. Tekevälle sattuu, ei hätää…

Miksi valita tekstiilien ja mattojen pesukumppaniksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella toimistosiivousta on tehty Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne tekstiilien ja mattojen puhtauden tekevän työympäristöstä viihtyisämpää koko henkilöstölle. Teemme toimitilasiivousta ja tekstiilien/mattojen pesua, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Tekstiilipintojen ja mattojen pesua Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten tekstiilipintojen ja mattojen pesupalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Tekstiilipintojen ja mattojen pesu ei ole vain mattopesua

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimistosiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Mukaudumme luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, tekstiilipintojen ja mattojen pesua Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

#tekstiilipesut #mattopesut

  • Kalusteiden tekstiilipesut
  • Koneellinen tekstiilimattojen pesu
  • Painehuuhtelu- tai höyrypesut

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: