stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Liiketilasiivous

liiketilojen ja toimitilojen siivoukset Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Puhdas ja siisti liiketila on osa yrityksesi imagoa.

Liiketilasiivoukset Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Minkälaisen ensivaikutelman liiketilasi antaa asiakkaillesi tai kumppaneillesi? Räätälöity liiketilojen päivittäinen tai viikoittainen siivous saa tuotteesi ja palvelusi näyttäytymään edukseen. Oikeat koneet ja tarkoin valitut aineet ja menetelmät esim. lattioiden ylläpitävään puhtauteen ovat avain houkuttelevaan lopputulokseen.

Miksi valita Fresh House liiketilasiivouksen kumppaniksi?

Meillä Fresh Housella liiketilojen siivousta on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka liiketilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme liiketilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme liiketilojen siivousta, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Liiketilojen siivousta Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja sekä siihen liittyvät erikoispalvelut kuten liiketilojen siivoukset.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Siivousalan ammattilaiset palveluksessasi

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – liiketilasiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Fresh House mukautuu luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimistosiivouksesta ja liiketilasiivouksesta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Tutustu myös toimistosiivouspalveluihin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Liiketilasiivous Helsinki, Vantaa, Espoo

#liiketilasiivoukset #toimitilasiivoukset

  • Puhdas liiketila on osa yrityksesi imagoa
  • Räätälöity palvelu, suunnitellaan kokonaisuus yhdessä
  • Tarkoin valitut aineet ja menetelmät

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: