stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Pesulapalvelu

pesulapalvelu liinavaatteet pyyhkeet tekstiilit Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Puhtaus rakentuu yksityiskohdista.

Pesulapalvelua Helsinki, Vantaa ja Espoo

Fresh House:n pesulapalvelu huolehtii mm. pyyhkeiden, liinavaatteiden, kattaustekstiilien sekä työasujen ja edustusvaatteiden pesut, puhtaina perille toimitettuna. Uusi työviikko, puhdas työasu.

Miksi valita pesupalvelu kumppaniksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella erilaisia siivouspalveluja on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimitilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme myös toimitilojenne tekstiilien olevan puhtaita. Hoidamme pesulapalvelua, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Pesulapalvelua Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten pesulapalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Pesulapalvelut Helsinki, Vantaa ja Espoo

#pesulapalvelut #työasujen pesupalvelu

  • Pyyhkeet, liinavaatteet, kattaustekstiilit
  • Työasut ja edustusvaatteet
  • Muut tekstiilit
  • Tekstiilien vuokraus

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: