stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Toimitilan ylläpitosuunnittelu

toimitilojen yllapitosiivous Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Rätti, moppi, pesuaineet ja sanko. Siinä on hyvä alku, muttei vielä tae laadukkaasta lopputuloksesta tai kestävistä toimintatavoista.

Ylläpitosiivoukset Helsinki, Vantaa ja Espoo

Kun jo toimitilojen suunnitteluvaiheessa huomioidaan niiden tuleva käyttöaste ja tilojen toiminnot, on myös ylläpito helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Fresh House usein mukana jo tässä vaiheessa, kun tiloja vasta suunnitellaan. Näin varmistamme, että tilat säilyvät puhtaina pidempään ja valitut materiaalit kestävät käyttöä. Fresh House perehtyy materiaaleihin ja niiden hoito-ohjeisiin aina kunnolla ennen ylläpitosiivouksen aloitusta ja valitsee käytettävät työvälineet ja aineet huolella, kuhunkin toimistotilaan ja kalusteeseen parhaiten sopien.

Miksi valita Fresh House ylläpitosiivouksen kumppaniksi?

Meillä Fresh Housella ylläpitosiivousta on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoo alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimitilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme toimistojen ylläpitosiivousta, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Ylläpitosiivousta Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous, ylläpitosiivous ja niihin liittyvät erikoissiivouspalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Ylläpitosiivous ei ole vain ylläpitosiivousta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimistosiivouksessa, ylläpitosiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa. Fresh House mukautuu luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, ylläpitosiivouksesta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Tutustu myös toimistosiivouspalveluihin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Ylläpitosiivous Helsinki, Vantaa ja Espoo

#työympäristö #elinkaariratkaisut #kestäväkehitys #ylläpitosiivoukset # toimistosiivous

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: