stripes
FreshHouse-TapioKesaHeino

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Siivouspalvelu yrityksille

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse

Siivouspalvelu yrityksille – toimistot kuntoon lähes 30 vuoden kokemuksella

Fresh Housen siivouspalvelu yrityksille tunnetaan pääkaupunkiseudulla jo lähes 30 vuoden ajalta. Perheyrityksemme sitoutunut henkilökunta ja INSTA 800 -sertifikaattimme takaavat aina hyvän yhteistyön ja laadukkaan työn jäljen.

Hyvin siivotut, raikkaat tilat ovat sekä mukavampia paikkoja työntekijöille että parempi käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle – puhumattakaan siitä, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti. Meidän työmme Fresh Housella pohjautuu juuri näihin asioihin. Haluamme tehdä siistiä jälkeä, jotta sinun olisi mahdollista tehdä hyvää työtä ja pysyä terveempänä. Uskommekin, että huolellisesti tehty toimistosiivous maksaa itsensä takaisin. Pitkän kokemuksemme kautta olemme luoneet toimintaperiaatteet, joilla varmistamme työmme laadun. Niihin kuuluu mm. seuraavat asiat:

  • Työt mitoitetaan oikein
  • Välineet ovat ajanmukaisia
  • Työmenetelmät ovat hyviksi todettuja ja nykyaikaisia
  • Työn laatu pidetään tasalaatuisen hyvänä aktiivisen seurannan avulla
  • Työnjohdon sovitut tarkistuskierrokset pitävät poikkeamat vähäisinä ja varmistavat, että niihin reagoidaan nopeasti.
  • Laatua seurataan myös luomamme toimintasuunnitelman kautta, joka on kaikkien työntekijöiden tiedossa
  • Työnjohtomme on helposti asiakkaan tavoitettavissa

Mm. edellä luetellut asiat ja se, että pystymme tarjoamaan kaikki yrityssiivouksen palvelut samasta paikasta tekevät meistä yhden alan parhaista ja suositelluimmista kumppaneista.

Siivouspalvelu yrityksille, asiakkaiden kommentteja

Fresh Housella on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita ja lisää tulee jatkuvasti. Ohessa pari kommenttia asiakkailtamme.

Päädyimme Fresh House:n palveluihin saamiemme suositusten perusteella, ja olemme olleet päätökseemme erittäin tyytyväisiä! Tulen usein itse ensimmäisenä töihin aamuisin, ja on ihana aloittaa työpäivä, kun toimistolla on kaikki siististi järjestyksessä! Kommunikointi Fresh House:n kanssa on mutkatonta, ja kaikki erityisjärjestelyt ja joustot saadaan helposti sovittua. Voimmekin myös omalta osaltamme suositella heitä lämpimästi!

-Elina Nygård, Umbra 3D

Yhtiöryhmämme on ollut Fresh Housen asiakkaana yli 20 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakastyytyväisyydestä ollaan oltu aktiivisesti kiinnostuneita. Viime kädessä kysymys on aina myös turvallisuudesta. Tuntuu hyvältä, että firman avaimet ovat vain yhden tutun yhteistyökumppanin taskussa.

-Anne Joutsenvuori, SEK

Joko sinäkin olet valmis valitsemaan kokeneen ja luotettavan yrityssiivouskumppanin?

Ota yhteyttä!

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: