stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Siivouspalvelu yrityksille – Helsinki, Vantaa & Espoo

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa toimistojen ja toimitilojen siivouspalvelua koko Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Pidämme huolta työntekijöistäsi pitämällä toimitilat viihtyisinä, edustavina ja turvallisina.

Kysy lisää siivouspalvelusta yrityksille (Helsinki, Vantaa ja Espoo) >>

Perheyrityksen siivousammattilaiset palveluksessasi

Olemme perheyritys ja siksi meille on erityisen tärkeää rakentaa hyviä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita, joissa molemmat osapuolet pysyvät tyytyväisinä. Korkeatasoiset siivouspalvelumme tunnetaankin Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella jo lähes 30 vuoden ajalta. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoissiivouspalvelut.

 

“Korkeatasoiset toimistosiivouspalvelumme tunnetaan Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella jo lähes 30 vuoden ajalta.”

 

Koulutetut ammattilaisemme ovat sinun palveluksessasi. He auttavat luomaan viihtyisiä tiloja työntekoon, edustavia kokoustiloja palavereihin ja – ennen kaikkea – puhtaita ja turvallisia tiloja kaikkeen toimintaan. Saat kauttamme oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit käydä tarvittavat asiat läpi, ja johon voit aina tarvittaessa olla yhteydessä. Laadun varmistaa sitoutunut ja koulutettu tiimi.

Siivouspalvelu yrityksille Helsinki - Fresh Housen työntekijä siivoaa yrityksen tiloja Helsingissä

Kokemus takaa siivouspalvelun laadun

Ammattitaitomme on vuosikymmenten hiomaa. Kokemuksen tuoma osaaminen takaa aina hyvän yhteistyön ja laadukkaan työn jäljen. Kenties siksi olemmekin yksi alan parhaista ja suositelluimmista kumppaneista.

Pitkän kokemuksemme kautta olemme luoneet yksinkertaiset, mutta tärkeät toimintaperiaatteet, joilla varmistamme työmme laadun.

  • Työt mitoitetaan oikein.
  • Välineet ovat ajanmukaisia.
  • Työmenetelmät ovat hyviksi todettuja ja nykyaikaisia.
  • Työn laatu pidetään tasalaatuisen hyvänä aktiivisen seurannan avulla.
  • Työnjohdon sovitut tarkistuskierrokset pitävät poikkeamat vähäisinä ja varmistavat, että niihin reagoidaan nopeasti.
  • Laatua seurataan myös luomamme toimintasuunnitelman kautta, joka on kaikkien työntekijöiden tiedossa.
  • Työnjohtomme on helposti asiakkaan tavoitettavissa.

Luottamus ja tietoturva ovat osa palvelua

Olemme toimineet pitkään alalla ja siksi ymmärrämme, miten tärkeää on muodostaa luottamuksellinen asiakassuhde heti alusta alkaen. Meiltä saat oman yhteyshenkilön, joka käy asiat läpi turvallisuus- ja tietoturva-asiat kanssasi, ja johon voit aina tarvittaessa olla yhteydessä. Saat myös sitoutuneen ja koulutetun tiimin.

Sovimme tietoturvaan liittyvistä asioista yhdessä asiakkaan kanssa. Haluamme siten alleviivata, että suhtaudumme salassapitosopimuksiin ja tietoturvalliseen sisältöön niiden vaatimalla vakavuudella.

Toimistosiivous Helsinki | Fresh House

Tyytyväinen asiakas on tärkein palaute siivouspalvelusta

Tärkein palaute meille on tyytyväinen asiakas – ehkäpä siksi yrityksille suunnatun siivouspalvelumme asiakastyytyväisyys onkin erittäin hyvällä tasolla. Jos haluat kysyä meistä ja työmme laadusta suoraan asiakkailtamme, niin voimme toimittaa sinulle yhteystiedot asiakkaistamme, jotka ovat halukkaita kertomaan meistä lisää.

Tässä lyhyet asiakaskommentit akuuttiin tiedonnälkään.

Päädyimme Fresh House:n palveluihin saamiemme suositusten perusteella, ja olemme olleet päätökseemme erittäin tyytyväisiä! Tulen usein itse ensimmäisenä töihin aamuisin, ja on ihana aloittaa työpäivä, kun toimistolla on kaikki siististi järjestyksessä! Kommunikointi Fresh House:n kanssa on mutkatonta, ja kaikki erityisjärjestelyt ja joustot saadaan helposti sovittua. Voimmekin myös omalta osaltamme suositella heitä lämpimästi!

-Elina Nygård, Umbra 3D

Yhtiöryhmämme on ollut Fresh Housen asiakkaana yli 20 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakastyytyväisyydestä ollaan oltu aktiivisesti kiinnostuneita. Viime kädessä kysymys on aina myös turvallisuudesta. Tuntuu hyvältä, että firman avaimet ovat vain yhden tutun yhteistyökumppanin taskussa.

-Anne Joutsenvuori, SEK

Ota yhteyttä, niin jutellaan siivouspalveluista (Helsinki, Espoo, Vantaa)

Hyvin siivotut, raikkaat tilat ovat sekä mukavampia paikkoja työntekijöille että parempi käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle. On tärkeä myös muistaa, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti.

 

“On tärkeä myös muistaa, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti. “

 

Ole meihin yhteydessä, niin tehdään sinunkin toimitiloistasi viihtyisämpi, edustavampi ja turvallisempi.

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: