stripes
FreshHouse-TapioKesaHeino

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Toimistosiivous Helsinki

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Siisti toimisto lisää viihtymistä ja keskittymiskykyä työpaikalla.

Toimistosiivous Helsinki – toimistot kuntoon lähes 30 vuoden kokemuksella

Toimistosiivousta päivittäin tai viikoittain, pari kertaa kuukaudessa tai miten sovitaan. Mietitään rytmi yhdessä, tilan ja sen käyttöasteen mukaan. Toteuttamalla sopimamme jaksottaiset toimistosiivoukset ja säännölliset ylläpitosiivoukset takaamme, että paikat pidetään kunnossa ja puhtaana sekä työtilat säilyvät kutsuvina ja viihtyisinä joka päivä.

Miksi valita toimistosiivoukseen kumppaniksi Fresh House?

Fresh Housen toimistosiivous tunnetaan Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla jo lähes 30 vuoden ajalta. Perheyrityksemme sitoutunut henkilökunta ja INSTA 800 -sertifikaattimme takaavat aina hyvän yhteistyön ja laadukkaan työn jäljen.

Pitkän kokemuksemme kautta olemme luoneet toimintaperiaatteet, joilla varmistamme työmme laadun. Niihin kuuluu mm. seuraavat asiat:

  • Työt mitoitetaan oikein
  • Välineet ovat ajanmukaisia
  • Työmenetelmät ovat hyviksi todettuja ja nykyaikaisia
  • Työn laatu pidetään tasalaatuisen hyvänä aktiivisen seurannan avulla
  • Työnjohdon sovitut tarkistuskierrokset pitävät poikkeamat vähäisinä ja varmistavat, että niihin reagoidaan nopeasti.
  • Laatua seurataan myös luomamme toimintasuunnitelman kautta, joka on kaikkien työntekijöiden tiedossa
  • Työnjohtomme on helposti asiakkaan tavoitettavissa

Hyvin siivotut, raikkaat tilat ovat sekä mukavampia paikkoja työntekijöille että parempi käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle – puhumattakaan siitä, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti. Meidän työmme Fresh Housella pohjautuu juuri näihin asioihin. Haluamme tehdä siistiä jälkeä, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä ja pysyä terveempänä. Uskommekin, että huolellisesti tehty toimistosiivous maksaa itsensä takaisin.

ikkunanpesut helsinki vantaa espoo Freshhouse ulko- ja sisaikkunat

Toimistosiivousta Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoissiivouspalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Toimistosiivous ei ole vain toimistosiivousta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimistosiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa.  Fresh House mukautuu luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimistosiivouksesta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Toimistosiivous Helsinki – asiakkaiden kommentteja

Fresh Housella on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita ja lisää tulee jatkuvasti. Ohessa pari kommenttia asiakkailtamme.

Yhtiöryhmämme on ollut Fresh Housen asiakkaana yli 20 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakastyytyväisyydestä ollaan oltu aktiivisesti kiinnostuneita. Viime kädessä kysymys on aina myös turvallisuudesta. Tuntuu hyvältä, että firman avaimet ovat vain yhden tutun yhteistyökumppanin taskussa.

-Anne Joutsenvuori, SEK

Fresh House on aidosti kiinnostunut asioiden sujumisesta. Jos meillä on jotain tavallisesta poikkeavia siivoustarpeita tai aikataulumuutoksia siivouksen osalta, on riittänyt soitto palvelujohtajalle ja asiat on järjestetty toiveidemme mukaisesti. Tällaista yritystä voin lämpimästi suositella kenelle tahansa hyvää palveluliikettä etsivälle.

-Pasi Keto, SEB

Joko sinäkin olet valmis valitsemaan kokeneen ja luotettavan yrityssiivouskumppanin?

Ota yhteyttä!

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: