stripes
FreshHouse-TapioKesaHeino

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Vaihtomattopalvelu

vaihtomattopalvelu nykypesu Helsinki Vantaa Espop Freshhouse
Vaihtomatoilla pidät toimitilasi siistinä, kelillä kuin kelillä.

Vaihtomattopalvelu Helsinki, Vantaa ja Espoo

Saat kauttamme vaihtomatot eri kokoisina ja monissa väreissä, omalla logollasi tai ilman. Vaihtomatto voidaan teettää myös toiveidesi mukaisesti – ja vaihdamme sen tietenkin puolestasi.

Vaihtomattopalvelu viikoittain, pari kertaa kuukaudessa tai miten sovitaan. Mietitään rytmi yhdessä, tilan ja sen käyttöasteen mukaan. Toteuttamalla myös sopimamme jaksottaiset toimistosiivoukset ja säännölliset ylläpitosiivoukset takaamme, että paikat pidetään kunnossa ja puhtaana sekä työtilat säilyvät kutsuvina ja viihtyisinä joka päivä.

Miksi valita vaihtomattopalvelu kumppaniksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella vaihtomattopalvelua on tehty Helsinki, Vantaa ja Espoo alueella  jo vuosikymmeniä. Vaikka toimitilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Huolehdimme toimitiloista, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä, myös vaihtomattojen säännöllisestä vaihtamisesta.

Vaihtomattopalvelua Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut kuten vaihtomattopalvelu.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Vaihtomattopalvelu Helsinki, Vantaa, Espoo

#vaihtomatot #vaihtomattopalvelu

  • Matot logolla tai ilman
  • Ensivaikutelma on tärkeä; jo eteisessä
  • Matot vaihdetaan sovitulla syklillä

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: