stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Yrityssiivous Helsinki

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa yrityssiivousta koko Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Hyvin siivotut, raikkaat tilat ovat sekä mukavampia paikkoja työntekijöille että parempi käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle. On tärkeä myös muistaa, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään. Siksi on tärkeää valita oikea kumppani pitämään toimistosi puhtaana.

“On tärkeä myös muistaa, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti. “

Kysy lisää yrityssiivouksesta >>

Toimistot siistiksi lähes 30 vuoden kokemuksella

Fresh Housen yrityssiivous tunnetaan Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla jo lähes 30 vuoden ajalta. Perheyrityksemme sitoutunut henkilökunta takaa aina hyvän yhteistyön ja laadukkaan työn jäljen.

Olemme toimineet pitkään alalla ja siksi ymmärrämme, miten tärkeää on muodostaa luottamuksellinen asiakassuhde heti alusta alkaen. Meiltä saat oman yhteyshenkilön, joka käy läpi turvallisuus- ja tietoturva-asiat kanssasi, ja johon voit aina tarvittaessa olla yhteydessä. Saat myös sitoutuneen ja koulutetun tiimin huolehtimaan toimitiloistasi. Lisäksi tarjoamme erikoissiivouspalveluita, jotka varmistavat toimiston siisteyden lattiasta kattoon.

Miksi valita toimistosiivoukseen Fresh House?

  • Sitoutunut ja koulutettu tiimi
  • Oma yhteyshenkilö
  • Sertifioitu siivouslaatu
  • Lähes 30 vuoden kokemus toimistosiivouksesta (yrityssiivous Helsinki)
  • Tietoturvaan vakavasti suhtautuva henkilökunta
  • Helppo ja vaivaton yhteistyö
  • Pitkät asiakassuhteet kertovat asiakastyytyväisyydestä

Yrityssiivous Helsinki - Fresh Housen työntekijä siivoamassa yrityksen tiloja

Tärkein palaute yrityssiivouksesta on tyytyväinen asiakas

Tärkein palaute meille on tyytyväinen asiakas – ehkäpä siksi siivouspalveluidemme asiakastyytyväisyys onkin erittäin hyvällä tasolla. Jos haluat kysyä meistä ja työmme laadusta suoraan asiakkailtamme, niin voimme toimittaa sinulle yhteystiedot asiakkaistamme, jotka ovat halukkaita kertomaan meistä lisää.

Tässä lyhyet asiakaskommentit akuuttiin tiedonnälkään.

Päädyimme Fresh House:n palveluihin saamiemme suositusten perusteella, ja olemme olleet päätökseemme erittäin tyytyväisiä! Tulen usein itse ensimmäisenä töihin aamuisin, ja on ihana aloittaa työpäivä, kun toimistolla on kaikki siististi järjestyksessä! Kommunikointi Fresh House:n kanssa on mutkatonta, ja kaikki erityisjärjestelyt ja joustot saadaan helposti sovittua. Voimmekin myös omalta osaltamme suositella heitä lämpimästi!

-Elina Nygård, Umbra 3D

Yhtiöryhmämme on ollut Fresh Housen asiakkaana yli 20 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakastyytyväisyydestä ollaan oltu aktiivisesti kiinnostuneita. Viime kädessä kysymys on aina myös turvallisuudesta. Tuntuu hyvältä, että firman avaimet ovat vain yhden tutun yhteistyökumppanin taskussa.

-Anne Joutsenvuori, SEK

Ota yhteyttä, niin jutellaan yrityksesi siivoustarpeista

Hyvin siivotut, raikkaat tilat ovat sekä mukavampia paikkoja työntekijöille että parempi käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle. On tärkeä myös muistaa, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti. 

Ole meihin yhteydessä, niin tehdään sinunkin toimitiloistasi viihtyisämpi, edustavampi ja turvallisempi.

Aihe:

Jätä tarjouspyyntö

Aihe: