stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Raikasta uutta ilmettä toimitiloihin: Suursiivoukset ja ikkunoiden pesut

Toukokuun aurinko valaisee toimitilojen nurkkia ja paljastaa piilossa olleet pölyhiukkaset. Nyt on oiva aika antaa tiloille uusi raikas ilme suursiivousten sekä ikkunoiden pesujen avulla.

Kevään siivousprojekti ei ole pelkkä rutiinihomma, se on mahdollisuus luoda uutta ilmettä ja tehostaa tilojen viihtyvyyttä. Suursiivouksemme on kattava ja perusteellinen – se ulottuu jääkaappia ja nurkkia myöten ja poistaa tehokkaasti kaiken pölyn ja lian, jotka ovat saattaneet kertyä pitkän talven aikana. Pyyhimme pölyt kaapistoista; yläpinnoilta ja sisältä sekä höyrypesemme vessat. Haluamme varmistaa, että toimitilasi eivät ainoastaan näytä puhtailta, vaan myös tuntuvat siltä.

Ikkunoiden pesulla on taas suuri vaikutus tilojen ilmeeseen ja valoisuuteen. Me hoidamme ikkunoiden pesun vaivattomasti ja huolellisesti, jotta voit nauttia kirkkaasta auringonvalosta ja esteettisestä näkymästä ilman likakerrosten häiritsevää läsnäoloa.

Toukokuun tarjoaman valon ja raikkauden inspiroimana on täydellinen hetki tuoda samanlaista virkistystä myös työympäristöön. Olipa kyseessä sitten suursiivous, ikkunoiden pesu tai molemmat – me tuomme puhtauden tiloihisi!

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.