stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Referenssit

Viihdymme pienissä ja isoissa toimitiloissa – sellaisissa, joissa on mukava tekemisen meininki.

SEB

Täsmällisyys ja luotettavuus ovat omassa toiminnassamme hyvin tärkeitä. Toimistomme siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitäjänä olemme luottaneet Fresh Housen palveluihin emmekä ole joutuneet pettymään. Fresh Housen väki on ammattitaitoista, ystävällistä ja palveluhenkistä. Saamamme palvelu on ollut moitteetonta. Hyvä ja ystävällinen henki on tehnyt yhteistyöstä sujuvaa ja helppoa.

 

Fresh House on aidosti kiinnostunut asioiden sujumisesta. Jos meillä on jotain tavallisesta poikkeavia siivoustarpeita tai aikataulumuutoksia siivouksen osalta, on riittänyt soitto palvelujohtajalle ja asiat on järjestetty toiveidemme mukaisesti. Tällaista yritystä voin lämpimästi suositella kenelle tahansa hyvää palveluliikettä etsivälle.

 

Pasi Keto, SEB

seb-logo

SEK

Yhtiöryhmämme on ollut Fresh Housen asiakkaana yli 20 vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakastyytyväisyydestä ollaan oltu aktiivisesti kiinnostuneita. Fresh House on ollut aidosti kiinnostunut asioiden sujumisesta. Erikoistoiveet ja aikataulut on otettu huomioon, ja on usein hoidettu jo saman päivän aikana.

 

Arvostan Fresh Housen luotettavuutta ja monipuolisia palveluja. Suursiivoukset, lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut, saniteettituotepalvelut sekä pesulapalvelut hoituvat yhden toimijan hoitamana.

 

Viime kädessä kysymys on aina myös turvallisuudesta. Tuntuu hyvältä, että firman avaimet ovat vain yhden tutun yhteistyökumppanin taskussa.

 

Anne Joutsenvuori, SEK

SEK-logo

Suunnitteletko uutta toimitilaa?

Hyvin hoidettu ja raikas työympäristö on edustava. Siellä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Yhteistyöllä voimme vahvistaa sinunkin yrityksesi positiivista imagoa.

Lue lisää
fresh_house-yrityssiivous-helsinki_
stripes

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Aihe: