stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Toimistosiivous Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Siisti toimisto lisää viihtymistä ja keskittymiskykyä työpaikalla.

Toimistosiivous Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella

Toimistosiivousta päivittäin tai viikoittain, pari kertaa kuukaudessa tai miten sovitaan. Fresh House tekee toimistosiivouksia Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Mietitään rytmi yhdessä, tilan ja sen käyttöasteen mukaan. Toteuttamalla sopimamme jaksottaiset toimistosiivoukset ja säännölliset ylläpitosiivoukset takaamme, että paikat pidetään kunnossa ja puhtaana sekä työtilat säilyvät kutsuvina ja viihtyisinä joka päivä. Siisti toimisto lisää viihtymistä ja keskittymiskykyä työpaikalla!

Toimistosiivousta Helsingissä jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, yli 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Toimistosiivous ei ole vain toimistosiivousta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimistosiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa.  Fresh House mukautuu luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimistosiivouksesta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

 • Joustava palvelu
 • Nopea apu myös kiiretilanteissa
 • Sujuva yhteistyö Fresh Housen ammattilaisen kanssa

Helsingin, Espoon ja Vantaan toimistosiivous: tehokkuutta ja laatua jokaiseen työpäivään

Haluamme esitellä teille Espoon alueen huippuluokan toimistosiivouspalvelumme, jotka on suunniteltu tuomaan tehokkuutta ja laatua jokaiseen työpäivään.

Miksi valita toimistosiivoukseen kumppaniksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella toimistosiivousta on tehty Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojen olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle kun ne pidetään siistinä. Teemme toimistosiivousta, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

 • Räätälöidyt toimistosiivous ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen toimisto on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä siivousohjelmia, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne ja aikataulujanne.
 • Kokenut henkilökunta: Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja luotettavista siivoajista, joilla on vuosien kokemus alalta. He ovat koulutettuja käyttämään uusimpia siivoustekniikoita ja -välineitä varmistaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 • Ekologiset ratkaisut: Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja menetelmiä, jotta voimme tarjota puhtaan työympäristön ilman haitallisia kemikaaleja.
 • Joustavuus: Tarjoamme joustavia palveluaikoja – olipa kyseessä sitten päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen siivous, me mukaudumme teidän aikatauluihinne.

Miksi säännöllinen toimistosiivous on tärkeää yrityksesi menestykselle?

Ensinnäkin, puhdas ja järjestetty työympäristö vaikuttaa suoraan työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Kun tilat ovat siistit, työntekijät voivat keskittyä paremmin tehtäviinsä ilman häiriöitä tai terveysriskejä, kuten pölystä johtuvia allergioita. Tämä parantaa yleistä työilmapiiriä ja vähentää sairauspoissaoloja. Toiseksi, siisti toimisto tekee hyvän vaikutuksen asiakkaisiin ja vierailijoihin. Ensivaikutelma on usein ratkaiseva tekijä liiketoimintasuhteiden muodostamisessa. Puhdas ja ammattimainen ympäristö heijastaa yrityksen arvoja ja huolellisuutta yksityiskohtiin. Kolmanneksi, säännöllinen siivous auttaa ylläpitämään toimiston kalusteiden ja laitteiden kuntoa pidempään. Tämä voi säästää merkittäviä kustannuksia pitkällä aikavälillä, kun vähemmän rahaa kuluu korjauksiin tai uusien kalusteiden hankintaan. Lopuksi, toimiston puhtaus edistää myös turvallisuutta. Siisteys vähentää tapaturmariskiä esimerkiksi liukastumisten tai kompastumisten muodossa sekä varmistaa paloturvallisuuden poistamalla ylimääräiset roskat ja paperit käytäviltä. Yhteenvetona voidaan todeta, että säännöllinen toimistosiivous ei ole pelkästään esteettinen valinta vaan strateginen investointi yrityksenne tulevaisuuteen. Toivonkin, että voimme jatkaa panostamista tähän tärkeään osa-alueeseen varmistaaksemme kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden sekä vahvistaaksemme positiivista imagoamme ulospäin. Lue Fresh Housen saamia suosituksia toimistosiivouksesta tästä.

Toimistosiivouksen parhaat käytännöt vinkit ja suositukset

Seuraavaksi jaamme kanssanne muutamia vinkkejä ja suosituksia, jotka auttavat pitämään toimistonne siisteinä ja viihtyisinä. Toimistosiivous ei ole pelkästään hygienian ylläpitämistä, vaan se vaikuttaa myös työympäristön ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Parhaat käytännöt toimistosiivoukseen:

 • Säännöllinen siivousaikataulu: Laadi selkeä viikko- tai kuukausisuunnitelma, joka kattaa kaikki siivoustehtävät. Määrittele vastuuhenkilöt eri tehtäville varmistaaksesi, että kaikki tulee hoidettua ajallaan.
 • Päivittäiset rutiinit: Pyyhi pöytäpinnat ja näppäimistöt desinfiointiaineella päivän päätteeksi. Tyhjennä roskakorit päivittäin estääksesi hajujen syntymisen ja bakteerien leviämisen.
 • Lattioiden puhdistus: Imuroi matot vähintään kerran viikossa. Pese kovapintaiset lattiat säännöllisesti oikeanlaisilla puhdistusaineilla.
 • Keittiön ja taukotilojen siisteys: Pidä jääkaappi järjestyksessä; poista vanhentuneet elintarvikkeet viikoittain. Pyyhi mikroaaltouuni sisältä säännöllisesti, jotta vältytään ruokajäämiltä ja tahroilta.
 • WC-tilojen hygienia:
  Desinfioi WC-istuimet, hanat ja pesualtaat päivittäin. Täytä saippua-annostelijat sekä paperipyyhe- tai käsipaperitelineet tarpeen mukaan.
 • Ilmanlaadun parantaminen: Huolehdi ilmanvaihtojärjestelmien säännöllisestä huollosta. Käytä ilmansuodattimia tarvittaessa vähentämään pölyn määrää ilmassa.
 • Yhteistyö ammattilaisten kanssa: Jos mahdollista, harkitse ammattisiivouspalveluiden käyttöä erityisesti suurempien tilojen kohdalla tai silloin kun tarvitaan perusteellisempaa puhdistusta (esim. ikkunoiden pesu).

Fresh House pitää mielellään huolta, että toimistonne pysyy miellyttävänä paikkana työskennellä! Kysy tarjousta toimistosiivouksesta alta tai ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tästä.