stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Siivouspalvelut yrityksille Helsingin seudulla

Hyvin hoidettu ja raikas työympäristö on edustava. Siellä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Yhteistyöllä voimme vahvistaa sinunkin yrityksesi positiivista imagoa.

Fresh House on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys Helsingissä. Palvelemme yritysasiakkaitamme kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä asioissa yli 20 vuoden kokemuksella.

Siivoukset ympäristöä kunnioittaen
Meillä on valmiudet suorittaa toimistosiivoukset myös Green Office -ohjelman mukaan. Green Office on WWF:n laatima ympäristöohjelma, jonka tavoitteena on pienentää ympäristökuormitusta ja kuluja sekä hidastaa ilmastonmuutosta. Sopii niin pienille kuin suurille toimistoille. Lue lisää WWF:n sivuilta.

Asiakaslähtöistä palvelua
Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen palvelukokonaisuuden. Hyvä palveluhenkemme heijastuu kaikkeen, mitä teemme. Asioiden hoitaminen on helppoa, kun sinua palvelevat aina samat, tutut ihmiset. Pidämme aina kiinni sovituista asioista ja takaamme turvallisuuden kaikessa toiminnassamme.

Mutkatonta yhteistyötä
Toimimme asiakkaiden ehdoilla ja haluamme olla mukana luomassa sinunkin yrityksesi menestystarinaa. Yhteistyön sujuvuutta ja kehittämistarpeita arvioimme säännöllisissä palavereissa. Olemme aina valmiita reagoimaan muutoksiin. Myös tavoitettavuutemme on sataprosenttista.

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaamme kaikkiin siivouspalveluihin liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Katso yhteystiedot tästä.