stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Työnhakijoille

Haetaan kokopäiväistä toimistoemäntää Helsingin keskustaan

Työaika: 7,5 h/pv, ma-pe klo 6-14
Palkka: 2015,65 e/kk
Hakuaika 24.10. mennessä
Lisätietoja: Päivi Klemetti, 050 3739284, paivi.klemetti@freshhouse.fi

Työ sisältää siivousta, “tiskausta”, kokoustilojen siistimistä sekä muita työtehtäviä asiakkaan pyynnöstä. Työ on itsenäistä ja hakijan täytyy pystyä suunnittelemaan omaa ajankäyttöään sekä työtehtäviään huomioiden muuttuvat tilanteet.

Työtehtäviin annetaan asiakaskohteessa noin kaksi viikkoa kestävä perehdytys ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista. Työn aloitus 15.11. tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kokemusta siivousalalta.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai osoitteeseen: paivi.klemetti@freshhouse.fi

Lisää hakemuksen liitteeksi CV, jossa on mainittuna myös mahdolliset suosittelijat.

 

Haetaan työparia toimistosiivouksen autopartioon pääkaupunkiseudulle

Työtehtävät sisältävät omia siivouskohteita, tuurauksia ja tilauspalvelupuolen tehtäviä, kuten perussiivousta ja ikkunanpesua. Lisäksi tehtäviin kuuluu välineiden huoltoa ja yrityksen oman varaston kunnossapitoa.

Työn voi tehdä osa-aikaisena tai kokopäiväisenä. Työparille rakennetaan siivouskohteista/työtehtävistä paketti sopivalla tuntimäärällä.

Työaika sijoittuu aamuun, päivään tai iltaan.

Työ edellyttää siivousalan tuntemusta sekä vahvaa kokemusta alalta. Lisäksi koneiden ja laitteiden, kuten lattianhoito- ja yhdistelmäkoneen, käytön tulee olla tuttua. Siivousalan koulutus vaaditaan vähintään toiselta hakijalta.

Hakijoilta vaaditaan nuhteetonta taustaa sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Osa asiakaskohteista vaatii luottotietojen tarkistamista, joten luottotietojen pitää olla kunnossa. Lisäksi hakijoilta vaaditaan ajokorttia. Työssä on mahdollista käyttää yrityksen autoa.

Peruspalkka 1960,80 e/kk/työntekijä ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työtehtävät voi tehdä myös alihankintana. Alihankkijan laskutus on 2938,95 e/kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n voi lähettää sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai osoitteeseen: lotta.kylliainen@freshhouse.fi

Haetaan osa-aikaisia toimistosiivoojia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle

Tarjolla on useampi siivouskohde, joissa on eri mittaisia viikkotyötunteja. Työpaikat ovat pääasiassa ilta-aikaan sijoittuvia. Hakijoilta edellytetään kokemusta siivousalalta sekä hyvää suomen tai englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka:          kuukausipalkka, sopimuksen mukaan
Työn aloitus:  sopimuksen mukaan
Lisätietoja:     Lotta Kylliäinen, 050 5430 155, lotta.kylliainen@freshhouse.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n voi lähettää sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai osoitteeseen: lotta.kylliainen@freshhouse.fi

 

 

 

Fresh House

stripes

Ota yhteyttä tai jätä vapaa hakemus

Suunnitteletko uutta toimitilaa?

Hyvin hoidettu ja raikas työympäristö on edustava. Siellä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Yhteistyöllä voimme vahvistaa sinunkin yrityksesi positiivista imagoa.

Lue lisää