stripes
FreshHouse Päivi Klementti

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Aihe:

Toimistosiivous Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella

toimistosiivous palvelut Helsinki Vantaa Espoo Freshhouse
Siisti toimisto lisää viihtymistä ja keskittymiskykyä työpaikalla.

Toimistosiivous Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella

Toimistosiivousta päivittäin tai viikoittain, pari kertaa kuukaudessa tai miten sovitaan. Mietitään rytmi yhdessä, tilan ja sen käyttöasteen mukaan. Toteuttamalla sopimamme jaksottaiset toimistosiivoukset ja säännölliset ylläpitosiivoukset takaamme, että paikat pidetään kunnossa ja puhtaana sekä työtilat säilyvät kutsuvina ja viihtyisinä joka päivä.

Miksi valita toimistosiivoukseen kumppaniksi Fresh House?

Meillä Fresh Housella toimistosiivousta on tehty Espoon, Vantaan ja Helsingin alueilla jo vuosikymmeniä. Vaikka toimistotilojen siivoaminen on ilomme, eniten nautimme siitä että tiedämme toimitilojenne olevan viihtyisämpiä koko henkilöstölle. Teemme toimistosiivousta, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä.

Toimistosiivousta Espoo jo useita vuosikymmeniä

Fresh House on siivouspalveluihin ja toimistosiivoukseen erikoistunut perheyritys Helsingissä. Autamme asiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä palveluissa, lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintamme ytimessä on toimistosiivous ja siihen liittyvät erikoispalvelut.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut ja ihmiset. Henkilöstömme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Toimistosiivous ei ole vain toimistosiivousta

Tiedämme, että olet parhaimmillasi omassa työssäsi. Me olemme omassamme – toimistosiivouksessa ja läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, eli mukana yrityksesi arjessa.  Fresh House mukautuu luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä, toimistosiivouksesta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Ota yhteyttä, ja sovi tapaaminen – Toimistosiivous Espoo

#toimistosiivous #espoo #toimistosiivousespoo

  • Joustava palvelu
  • Nopea apu myös kiiretilanteissa
  • Sujuva yhteistyö Fresh Housen ammattilaisen kanssa

Aihe: